Udfoldet...

Jeg har naturligvis kastet anker, lige der, hvor jeg befinder mig bedst! Det er vel ik’ så sært, er det? Mine Damer Og Herrer, det handler om det autentiske jeg. Om at turde insistere på at være sig selv og forfølge sine drømme, for husk; i morgen, er i dag forbi..!   

”Jeg gør, hvad der passer mig”, udtalte jeg ved en sammenkomst! ”Magen til provokerende udtalelse, hvem har ret til sådan et privilegium? Sig mig engang! Hvem fa’en tror du egentlig, du er?”

Jeg er nysgerrig og holder af at afprøve grænser, ikke for at være rebelsk, men for at udforske, forstå og lære. Jeg elsker at udfordre det ”normale” ved at finde nye veje og synsvinkler. Det er sådan, jeg er..! 

Jeg er en evigt nysgerrig dreng, der med den voksne mands erfaring, blot forsøger at finde og skabe noget der er værd at bemærke..!

”Et eller andet sted handler det jo om at finde hjem… ” Lande i sig selv.. at kunne fornemme sammenhængskraften mellem ægte behov, længsler og så det, som er din virkelighed!

”Nå! Men kan du så leve af det?”, spørger Hr. og Fru Kaffekop.dk. - ”Sådan en irriterende kunstnertype og virkelighedsfjern akademiker. Meget skal vi finde os i her på Ligustervej” = Sådan lever du dit liv rigtigt.dk.

”OK, indrømmet… Jeg bliver pt. ikke ligefrem forgyldt af denne passion, men min sjæl trives i bedste velgående, og det er vel i virkeligheden det, det handler om, eller hva’?  Det andet er jo bare penge… 

Det er processen, der gør det hele værd, det som ligger før og når det findes frem… Forventningens glæde, om man vil!

Udfordringen er det, som trigger mig. At bruge mit talent udi at kunne kombinere, variere og improvisere.  Reflektere på sanseindtryk, lede i mig selv og pludselig… Se, hvad jeg har fundet! Og så kan en fortælling folde sig ud…  

Jimmy Kessler, december 2017.