Udfoldet...

Jeg har naturligvis kastet anker, lige der, hvor jeg befinder mig bedst! Det er vel ik’ så sært, er det? Mine Damer Og Herrer, det handler om det autentiske jeg. Om at turde insistere på at være sig selv og forfølge sine drømme, for husk; i morgen, er i dag forbi..!   

”Jeg gør, hvad der passer mig”, udtalte jeg ved en sammenkomst! ”Magen til provokerende udtalelse, hvem har ret til sådan et privilegium? Sig mig engang! Hvem fa’en tror du egentlig, du er?”

Jeg er nysgerrig og holder af at afprøve grænser, ikke for at være rebelsk, men for at udforske, forstå og lære. Jeg elsker at udfordre det ”normale” ved at finde nye veje og synsvinkler. Det er sådan, jeg er..! 

Jeg er en evigt nysgerrig dreng, der med den voksne mands erfaring, blot forsøger at finde og skabe noget der er værd at bemærke..!

”Et eller andet sted handler det jo om at finde hjem… ” Lande i sig selv.. at kunne fornemme sammenhængskraften mellem ægte behov, længsler og så det, som er din virkelighed!

”Nå! Men kan du så leve af det?”, spørger Hr. og Fru Kaffekop.dk. - ”Sådan en irriterende kunstnertype og virkelighedsfjern akademiker. Meget skal vi finde os i her på Ligustervej” = Sådan lever du dit liv rigtigt.dk.

”OK, indrømmet… Jeg bliver pt. ikke ligefrem forgyldt af denne passion, men min sjæl trives i bedste velgående, og det er vel i virkeligheden det, det handler om, eller hva’?  Det andet er jo bare penge… 

Det er processen, der gør det hele værd, det som ligger før og når det findes frem… Forventningens glæde, om man vil!

Udfordringen er det, som trigger mig. At bruge mit talent udi at kunne kombinere, variere og improvisere.  Reflektere på sanseindtryk, lede i mig selv og pludselig… Se, hvad jeg har fundet! Og så kan en fortælling folde sig ud…  

Jimmy Kessler, december 2017.

Læs mere her

Stille...

Stilhed! Det er det modsatte af støj og distraktioner. Men det ville være usandt og ærgerligt at forveksle stilhed med ingenting eller tomhed. Stilheden kan give os en stor tryghed og deraf muligheden for at fokusere vores fulde bevidsthed…

I et designprodukt kan stilhed og ro sagtens indbygges. Det handler om at kunne skrælle af og formå at slå tonen rigtigt an fra starten. At skabe den rette stemning af enkelthed og ro, samt kunne indflette antydning af en naturligt iboende historie eller følelse af genkendelse…       

Sådan elsker vi at arbejde, men indimellem slår vi også over i vilde armbevægelser, kunstneriske udskejelser og kreativ ballade, for kun derved bliver den virkelige forskel på ro og kaos tydelig. Og så stikker vi igen snuden langt ned i den gamle danske muld og genfinder den ægte ro i vores arbejde med at forfine idéer og former, gerne med associationer til naturens verden, fx som i vores frugtfad på billedet.

’Flakes’, som vi har døbt vores stålfad, blev til på baggrund af en oplevelse, som vi havde på en rejse. Her passerede vi en lille lund med træer på hvilke barken krøllede af i tynde flager, lidt på samme måde som i opbukningerne  på vores fad.

For os er ’Flakes’ et samtidigt kunstnerisk bud på den betagende og dragende nordiske stilhed - råt, køligt og episk med smukke associationer til naturens verden og en ganske svag hentydning til melankolsk længsel efter mellemrum og mere tid…

Heidi & Jimmy  

 

Læs mere her

Hvad er vi?

Tankesurfere på bølgepap, vindretningsarkitekter og idékomponister. Vores motto: Er du glad i låget, kunne du sikkert blive en fin popkornsgryde… Ej, spøg til side, men hvad fan’ skal vi sige? Langhåret, korthåret, velfriseret og uglet... et umage par for hvem rammer, struktur, orden, kaos og vildskab følges jævnsides dagen lang. Gnisterne springer som følge af forskelligheder, men kun som et givende og værdifuldt modspil i vores specielle partnerskab. Sammen koger vi meninger, erfaringer, eksistentielle betragtninger og tankefyrværkeri ind til et multikoncentrat, som munder ud i spektakulære forviklinger og kunstneriske afklaringer, om man vil! Men egentlig er vi blot fremdrifts optimister med både twist og kant selv, som holder af at iklæde os det  blomstrede tankesæt.
 

Læs mere her